Stropdasplus tijdens uw bruiloft

Trouwen is voor de mensen die elkaar het ja-woord geven de mooiste dag van hun leven. Perfecte bijpassende trouwaccessoires horen helemaal bij zo'n dag. Stropdasplus helpt u hierbij. U hoeft niet stad en land af te zoeken naar een mooie trouwdas en bijpassende bretels. Voor u niet, en voor uw gasten niet. Op deze pagina vindt u genoeg tips om er een prachtige dag van te maken.

De trouwstropdas

De trouwdas moet opvallend mooi zijn, dus van 100% zuiver zijde met een luxe motief. De gasten zien uw mooie pak maar letten minstens net zo op de stropdas die u draagt. Wij hebben in ons trouwerij-assortiment verschillende stropdassen met een chique motief waar u prachtig mee voor de dag zult komen. Het is ook een leuk idee om voor uw gasten stropdassen te verzorgen. U kunt alle gasten dezelfde kleur stropdas aan laten doen, dit zal er prachtig uitzien op de groepsfoto's. U kunt kiezen uit ons hele assortiment stropdassen en bij ons een offerte opvragen, dan maken wij daar een mooie prijs van. Want zo'n bruiloft kost natuurlijk al genoeg.

Klik hier voor de trouwstropdassen


Trouwdas combineren met andere accessoires
Om uw trouwdas helemaal mooi af te maken, draagt u geen riem maar houdt u uw broek op met bijpassende bretels. Wij hebben bij elke trouwdas bretels in hetzelfde motief. Naast bretels, leveren wij ook pochetten met bijpassend motief en kunt u ook uw outfit afmaken met manchetknopen in dezelfde kleur.


Strikjes
In plaats van een stropdas, is het ook heel gebruikelijk voor bruidegoms om een strikje te dragen. U kunt er voor kiezen om aan het begin van de avond een mooie trouwstropdas te dragen, en later op de avond de stropdas af te doen en een strikje te dragen. Deze afwisseling maakt uw outfit ongetwijfeld nog succesvoller.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Copyright 2021 Stropdasplus.nl Powered by Lightspeed
iDEAL Bancontact / Mister Cash