Met elke kleur stropdas een andere indruk!

Een eerste indruk kunt u maar een keer maken. Hoe mooi uw pak ook is, de stropdas die u draagt valt meteen op. Het materiaal van de stropdas is belangrijk, want een zijden stropdas ziet er chiquer uit dan een polyester stropdas, maar belangrijker is de kleur van de stropdas. Want de kleur moet passen bij uw kleur pak, bij uw hemd en de kleur moet passen bij de boodschap die u uit wilt dragen. In dit artikel vindt u alle informatie om op Stropdasplus.nl een goede keuze stropdas te maken.

Blauwe stropdas

De blauwe stropdas wordt traditioneel gezien als een vredige en rustige kleur. Een blauwe stropdas zegt: “vertrouwen hebben in mij en mij volgen”.  Een blauwe stropdas wekt vertrouwen bij mensen. Het zegt: “Laten we samenwerken” en het geeft verder aan dat u communicatief vaardig bent en bereid bent om compromissen te sluiten. Daarnaast geeft het aan dat u betrouwbaar bent.

Paarse stropdas

Een paarse stropdas wordt geassocieerd met de koninklijke families. Het is dus verstandig om deze kleur wijselijk te dragen. Het kan ook arrogant overkomen, als u de paarse stropdas niet met een neutraal hemd combineert. Met een paarse stropdas komt u over als een creatief en artistiek persoon. Het is een kleur die wordt gedragen door expressieve en visionaire mannen.

Rode stropdas

De kleur rood staat voor kracht, zo ook bij de rode stropdas. Het staat symbool voor passie, van de liefde, maar dus ook van de kracht. Hierdoor ziet u vaak politici en ondernemers rode stropdassen dragen, zij willen dit namelijk uitstralen. U moet niet denken dat u bij het dragen van een rode stropdas gelijk klaar bent om de wereld over te nemen. Om het maximale uit de rode stropdas te halen, moet uw hele outfit geloofwaardig en krachtig zijn. Dus uw pak moet perfect op maat zijn en uw stropdas moet perfect geknoopt zijn. Alleen als alles klopt, geeft dit u het uiterlijk van een geboren leider. En bent u klaar om uw team naar de overwinning te leiden.


Zwarte stropdas

Een zwarte stropdas wordt vaak een op een gezien met zeer formele gebeurtenissen zoals begrafenissen. Een zwarte stropdas moet u bewaren voor dit soort “black tie” gelegenheden. Anders kunt u zomaar de verkeerde boodschap overbrengen. U kunt echter voor een minder formele gelegenheid op zoek gaan naar een zwarte stropdas met een patroon er in. Zoals een gestipte zwarte stropdas of een zwarte stropdas met een ruit of een patroon. Dit zal nog steeds wel formeel overkomen, maar bij een geschikte gelegenheid zal dit ook zeker elegantie en stijl uitstralen.

Gele stropdas

Een gele stropdas straalt vitaliteit uit. De kleur geel is een kleur van de hoop en van het geluk. Het is opvallend en warm. Als u kiest voor een gele stropdas, moet uw gedrag en houding overeenkomen met deze levendige kleur van de stropdas. Zorg er dus ten alle tijden voor dat u rechtop loopt en dat u oogcontact maakt. Wees enthousiast en vol zelfvertrouwen, dan kunt u de gele stropdas perfect dragen.

Bruine stropdas

De kleur bruin wordt als een zeer mannelijke kleur beschouwd. Als u deze zeer mannelijke uitstraling iets wilt verzachten, kunt u op zoek gaan naar een bruine stropdas met een blauw of een wit patroon. Of als u de bruine kleur nog extra wilt verlevendigen, kunt u op zoek gaan naar een bruine stropdas met een rode of een bordeaux-kleurig patroon. Wat voor bruine stropdas u ook heeft, het is een betrouwbare kleur en u zit altijd goed.
 

Groene stropdas

Groen wordt vaak geassocieerd met down-to-earth. Maar het is ook de kleur van jaloezie en het staat symbool voor de wedergeboorte en de groei. Het is dus een goede kleur als u belangrijke veranderingen tijdens een vergadering wilt aankondigen. Of als u wilt overbrengen aan anderen dat u groeit in kennis en vaardigheden. Dit is dan ook een perfecte keuze voor tijdens een sollicitatiegesprek. Omdat u op dat moment ook wilt overbrengen op uw eventueel toekomstige collega dat u uzelf wilt ontwikkelen en verbeteren. Dat u klaar bent voor de groei van uzelf!
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Copyright 2021 Stropdasplus.nl Powered by Lightspeed
iDEAL Bancontact / Mister Cash