Stropdasplus blog

Stropdasplus tijdens uw bruiloft

Trouwen is voor de mensen die elkaar het ja-woord geven de mooiste dag van hun leven. Perfecte bijpassende trouwaccessoires horen helemaal bij zo'n dag. Stropdasplus helpt u hierbij. U hoeft niet stad en land af te zoeken naar een mooie trouwdas en bijpassende bretels. Voor u niet, en voor uw gasten niet. Op deze pagina vindt u genoeg tips om er een prachtige dag van te maken.

Welke kleur stropdas bij uw pak?

U heeft een mooi pak, wellicht perfect op maat gemaakt en het zit u als gegoten. Maar daarmee bent u nog niet klaar. Het is namelijk belangrijk om uw pak goed te combineren met het goede kleur hemd en de goede kleur stropdas. In dit artikel vindt u genoeg tips waardoor u dit niet fout kunt doen.

Met elke kleur stropdas een andere indruk!

Een eerste indruk kunt u maar een keer maken. Hoe mooi uw pak ook is, de stropdas die u draagt valt meteen op. Het materiaal van de stropdas is belangrijk, want een zijden stropdas ziet er chiquer uit dan een polyester stropdas, maar belangrijker is de kleur van de stropdas. Want de kleur moet passen bij uw kleur pak, bij uw hemd en de kleur moet passen bij de boodschap die u uit wilt dragen. In dit artikel vindt u alle informatie om op Stropdasplus.nl een goede keuze stropdas te maken.

Stropdas schoonmaken

Hoe maakt u uw stropdas schoon? Dat kan op verschillende manieren. Het ligt er aan van welk materiaal uw stropdas gemaakt is. In dit artikel ziet u hoe u op verschillende manieren uw stropdas schoon kunt maken.

Copyright 2021 Stropdasplus.nl Powered by Lightspeed
iDEAL Bancontact / Mister Cash